Tieto turvaa tietosi

Kuinka yrityksesi on varautunut viruksiin tai tietojärjestelmähyökkäyksiin ulkopuolisten taholta? Kiusalliset flunssat vaivaavat työntekijöitä, mutta yhtälailla työasemasi saattaa ilmoittaa toimintakyvyttömyydestään. Yrityksesi onneksi Image World osaa auttaa.

Avainasema

Tarjoamme välineitä tietoturvan takaamiseksi yrityksenne tarpeiden mukaisesti räätälöitynä kokonaisuutena. Tietoturva sisältää laitteiston, ohjelmistojen, tietoliikenneyhteyksien ja tietojen suojaamisen fyysisesti, teknisesti ja toiminnallisesti. Fyysiset tietoturvaratkaisut muodostavat perustan turvatulle kokonaisuudelle.

Tietoturvaratkaisut

Ilman fyysisiä suojauksia tekniset tietoturvaratkaisut ovat tehottomia.

Image World tarjoaa yrityksenne palvelimille turvatun paikan eristetyssä pankkiholvissa turvaovien takana. Konesalipalvelupakettiimme kuuluu mm. automaattinen tila- ja verkonvalvonta sekä varmennettu sähkönsyöttö. Lisäpalveluna tarjoamme tiedostojenne varmuuskopiointia.

Viruksentorjunta

Viruksentorjuntaohjelma ja palomuuri ovat teknisiä suojautumismenetelmiä. Palomuurin tehtävänä verkkoliikenteessä on pitää luottamuksellinen tieto turvassa säätelemällä yrityksen verkkoon tulevan ja lähtevän tiedon liikkumista.

Työntekijät

Myös työntekijöiden toimintatavat ovat keskeisiä yrityksen tietoturvan toteutumiseksi. Ennaltaehkäisy on paras puolustautumiskeino niin tietoturvaongelmissa kuin vilustumisessakin, joten pannaan pipo päähän ja palomuuri paikalleen!