.fi-verkkotunnukset yrityksille

Image World tarjoaa yrityksille .fi -verkkotunnuksen rekisteröintipalvelua. Meillä on pitkä kokemus internet-palveluiden tarjoamisesta ja verkkotunnusten rekisteröinneissä.

Rekisteröimme .fi -verkkotunnukset viestintäviraston verkkotunnuspalvelun kautta noudattaen viestintäviraston rekisteröintisäädöksiä.

Verkkotunnusta voi hakea Suomen kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisteriin merkitty yritys tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, suomalainen julkisyhteisö, valtion liikelaitos, itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, julkisoikeudellinen yhdistys ja vieraan valtion edustusto. Verkkotunnusta voi hakea vasta, kun rekisteröityminen kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisteriin on lopullinen. Vireillä oleva rekisteröinti ei riitä. Pelkkä Y-tunnus tai se, että hakija on merkitty ainoastaan verohallinnon rekisteriin, ei oikeuta verkkotunnuksen hakemiseen.

Muista ohjeista ja säädöksistä kerrotaan viestintäviraston ohjesivuilla osoitteessa:
www.domain.fi

Alla olevalla haulla voit tarkastaa, onko haluamasi verkkotunnus vielä vapaa. Haun tuloksen yhteydessä näet valitsemasi verkkotunnuksen rekisteröintikulut sekä muut sitä koskevat erityisehdot.

Halutessasi voit siirtää jo olemassaolevan verkkotunnuksesi meille. Huolehdimme automaattisesti myös domainisi uusimiset, jotta sinun ei tarvitse huolehtia domainin vanhenemisesta. Halutessasi voit myös uusia domainisi voimassaolon itse.

Hinnasto

.fi verkkotunnuksen hinta 50 eur / 3 vuotta

Verkkotunnukseen liitettävä palvelupaketti:

  • verkkotunnusparkki 2 eur / kk
  • verkkotunnuksen ohjauspalvelu 5 eur / kk
  • webhotellipalvelu 15 eur / kk

Hintoihin lisätään alv 24%.

Myyntimme antaa mielellään lisätietoa verkkotunnuksista ja palvelupaketeista.
Ole hyvä ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020 743 1111 tai myynti@imageworld.fi.

Tarkista verkkotunnuksen saatavuus