Tiedotteet

6.10.2015

Suomen vanhimman Internet-operaattorin tarina jatkuu

Image World on saanut uuden omistajan. Suomen vanhimman Internet-operaattorin tarina jatkuu e-Sollertiksen omistuksessa. Kauppahintaa ei julkisteta.

E-Sollertis Oy on vahva ja kasvava osaaja kotimaisessa konesali- liiketoiminnassa. Sollertis tarjoaa kattavasti IT-ulkoistukset, palvelimet, hosting-, tuki-, tietoturva-, toimisto- sekä konsultointipalvelut.

Sollertis on 6.10.2015 ostanut Oy IW-Net Ltd:n konkurssipesän, ja Image Worldin brändinimi, tuotteet, asiakkuudet ja tuotekehitys siirtyvät Sollertikselle. Image Worldin on perustanut vuonna 1992 Mika Hoffren, joka omistaa myös Sollertiksen osakkeet. Näin ollen Image World säilyy edelleen Suomen vanhimpana Internet-operaattorina.

Image Worldin asiakkaiden palvelut jatkuvat keskeytyksettä, ja ne tuotetaan edelleen vanhassa osoitteessa Kuopion Niiralankadulta. Kauppa merkitsee asiakkaille laajentuvaa palveluvalikoimaa ja mahdollistaa it-tukihenkilön tilauspalvelun koko Suomen alueella.

Asiasta lisätietoa antavat
Vice President
Joanna Niininen,
joanna.niininen@sollertis.fi,
puh. 044 760 6004,

sekä omistaja ja hallituksen jäsen
Mika Hoffren,
mika.hoffren@sollertis.fi,
puh. 040 500 8102.

www.imageworld.fi
www.sollertis.fi

26.1.2015

iwn.fi sähköposti­palvelumme muuttaa

Postipalvelu siirtyy tänään uudelle palvelimelle. Tarkistathan asetuksesi.

Webmail osoite on https://webmail8.iwn.fi/

Hallintapaneelin osoite on https://hallinta2.iwn.fi:8443 (salasanan vaihto & lomavastaaja - kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja sen salasanalla)

Asetukset ulkoista sähköpostiohjelmaa varten:

POP3 webmail8.iwn.fi portti 110.
SSL-POP (Secure POP3) webmail8.iwn.fi portti 995.
IMAP (IMAP4 over SSL) webmail8.iwn.fi portti 143.
IMAPS webmail8.iwn.fi portti 993.

9.1.2015

Tärkeä tiedote ilmaisen postipalvelumme käyttäjille

Ilmainen sivutila- ja postipalvelumme päättyy nykyisessä muodossaan 25.1.2015. Kiitämme lämpimästi sinua kaikista näistä vuosista, jotka olet ollut asiakkaanamme. Tämä ilmoitus koskee asiakkaitamme, jotka käyttävät ilmaisia iwn.fi, pielavesi.iwn.fi, pistapostia.fi, minunposti.net ja sahkoposti.biz osoitteita.

Alkaen 26.1.2015 palvelu muuttuu maksulliseksi hintaan 30 euroa (sisältäen ALV 24 %) / vuosi. Siirrämme maksullisessa palvelussa jatkavien asiakkaiden sähköpostit uuteen järjestelmään. Voit tilata palvelun käyttöösi osoitteesta tilaus@imageworld.fi.

Halutessasi voit säilyttää vanhan sähköpostiosoitteesi toiminnassa ilman kuluja siten, että ohjaamme sen toiseen sähköpostiosoitteeseen esimerkiksi etunimi.sukunimi@yritys.fi. Otathan talteen tarvitsemasi sähköpostit sekä osoitetiedot webmailista ennen palvelun päättymistä 25.1.2015.

Nykyisessä postipalvelussa olevat sähköpostisi voit siirtää talteen omalle tietokoneellesi POP-protokollalla esimerkiksi ilmaisella Thunderbird-ohjelmalla. Tämä toimenpide kannattaa tehdä, mikäli olet käyttänyt postin lukuun IMAP-yhteyttä tai webmailia. Jos käytät jo Thunderbird-ohjelmaa, voit tarkistaa käyttämäsi protokollan oikean laidan "Avaa Thunderbird valikko"-pikakuvakkeen alta (kuvakkeessa kolme viivaa allekkain) ja valitsemalla Asetukset -> Tilien asetukset. Valitse kohta Palvelimen asetukset ja tarkista lukeeko ylimmässä kohdassa palvelintyyppinä POP vai IMAP. Jos käytät IMAP-protokollaa, luo uusi tili käyttäen POP-protokollaa.

Thunderbird-ohjelman voit ottaa käyttöön seuraavasti:
Lataa ohjelma osoitteesta: https://www.mozilla.org/fi/thunderbird/
Luo ohjelmaan uusi tili ja valitse yhteyden tyypiksi POP.
Saapuvan postin palvelin on smtp.iwn.fi.
Käyttäjätunnuksesi on muotoa tunnus-000

Thunderbird vaatii myös SMTP- eli lähtevän postin palvelimen tiliä luodessa. Lähtevän postin palvelin määräytyy Internet-yhteyden tarjoajan mukaan. Yleisimmät SMTP-palvelimet löydät alta.

Sonera: mail.inet.fi
Elisa ja Saunalahti: smtp.kolumbus.fi
DNA: smtp.dnainternet.net

Mikäli tarvitset lisäohjeita, helpdeskimme auttaa osoitteessa helpdesk@imageworld.fi.

Ystävällisin terveisin,
Image World Helpdesk

22.11.2012

20 vuotta Internet-osaamisen edelläkävijä

Mika Hoffren alkoi harrastuksena pyörittää omaa palvelintaan 1990-luvun alkuvuosina. Image World purkkia varten perustettu yhdistys oli pian yhtiöitettävä. Kun tulevaa yhtiömallia mietittiin, osakeyhtiö tuntui luontevalta valinnalta. Oy IW-Net Ltd saattoi toimia myös kansainvälisesti. Lue lisää...