IW-Autentikoiva SMTP

(Lähtevän sähköpostin palvelin)

Voit lähettää sähköpostia IW -Autentikoiva SMTP -palvelumme avulla kaikkien operaattoreiden verkkoalueilla vaihtamatta lähetysasetuksia sähköpostiohjelmastasi. Tämä on kätevää esimerkiksi työmatkoilla, kun käytät sähköpostia gprs-, 3G- tai WLAN -yhteydellä.

Autentikoiva sähköposti -palvelu parantaa myös normaalikäytössä sähköpostin kulkunopeutta ja luotettavuutta, sillä suuremmilla operaattoreilla saattaa olla aika ajoin ruuhkaa sähköpostipalveluissa. Voit halutessasi käyttää SSL -salausta sähköpostisi suojana. Myös postituslistojen (asiakaskirjeet ja -tiedotteet) käyttö nopeutuu autentikoivan lähtevän sähköpostipalvelun avulla. Autentikoiva sähköposti -palvelu myydään asiakaskohtaisesti ja samaa tunnusta voi yhtäaikaisesti käyttää jopa 50 saman verkkotunnuksen käyttäjää.

Tarjoamme käyttöösi myös virtuaalipalvelimen, jossa sähköpostisi välitetään sinulle varatun IP-osoitteen kautta. Hoidamme ja ylläpidämme virtuaalipalvelimen asetukset puolestasi.

Autentikoivien sähköpostipalveluiden tai virtuaalipalvelimen käyttöönotto ei edellytä Image Worldin kautta tilattuja sähköpostitilejä tai verkkotunnusta. Voit ottaa palvelumme käyttöön mille verkkotunnuksellesi tahansa.

Hinnasto

  • IW Autentikoiva SMTP -Palvelu (max. 50 käyttäjää / verkkotunnus) 7 eur / kk (Vuosilaskutuksella)
  • IW Autentikoiva SMTP -Palvelu virtuaalipalvelimella (max. 250 käyttäjää / verkkotunnus) 23 eur / kk

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Myyntimme antaa mielellään lisätietoa palveluistamme.

Tilaa palvelu

Ole hyvä ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 020 743 1111 tai myynti@imageworld.fi.